Redőny típusok

Redőny

Ez a hazánkban legelterjedtebb árnyékolás technikai termék, az ablakok nagy többségén láthatjuk nap mint nap.Ezen árnyékolástechnikai terméknek sokféle típusa létezik szeretnénk bemutatni néhányat.

 

-A legegyszerűbb és legolcsóbb a műanyag redőny,ami alumínium tokkal és műanyag lefutóval és alumínium záróléccel rendelkezik,már ezt a típust is tudjuk szúnyoghálóval kombinálni.

külső tokos redőny
Külső tokos műanyag redőny

 

 

 

-Árban és minőségben  kicsit magasabb kategória az alumínium redőny , ami teljes mértékben alumíniumból készül hőszigetelt lefutóval ami feltolás gátlóval ellátva biztonsági célokat is szolgál , természetesen ez a típus is szúnyoghálóval kombinálható. Ezen típus készülhet vakolható redőny tokkal ami által teljes mértékben eltüntethető a külső redőnytok.

külső tokos alumínium redőny
Külső tokos alumínium redőny

 

 

 

 

-A régi típusú hatalmas belső dobozba épített redőnyök kiváltására fejlesztették ki a fokozottan hőszigetelt tokkal rendelkező az ablak tetején elhelyezett belső tokos redőnyt.  Ezt a megoldást kizárólag a nyílászárók cseréjével együtt javasoljuk,így lesz tökéletes a hőszigetelés. 

Ez a típus készülhet alumínium és műanyag lefutóval is, és persze szúnyoghálóval kombinálva.

hőszigetelt vakolható tokos redőny
Hőszigetelt belső tokos vakolható tokkal

 

 

 

 

Természetesen az összes típust el tudjuk látni motorvezérléssel ami lehet fali kapcsolós vagy rádió távvezérelt ,programozható és külső érzékelők által vezérelt típusok is léteznek.

 

 

redőny távkapcsolók
Redőny távkapcsolók

 

 

Fali kapcsoló redőnyhöz
Fali kapcsoló redőnyhöz